Om oss

Klubbprofil AS er en lokal Asker-bedrift. Vi har et mangfold av leverandør innen flere idrettsgrener, hvor våre hovedleverandører er Craft og Select.

Vi har spesialisert oss på leveranse av utstyr til idrettsklubber og lagidretter spesielt. I tillegg til utstyr som tekstiler til trening, drakter, baller vil vi kunne inkludere medisinsk utsyr og annen rekvisita i en ramme avtale. KlubbProfil As profilerer klubblogo / navn / sponsorlogoer til meget konkurransedyktige pris. Vi har eget trykkeri og kan også levere alt innen skilt, seil, bannere og arena reklame. Våre styrker er rask leveranse og god kundeservice, vi gjennomfører hele prosessen fra bestilling til levering av ferdig profilert produkt til kundene. Vi er en fleksibel leverandør som tilpasser oss kundenes behov og har alltid våre kunder i fokus.

Klubbprofil AS vil med sine hovedleverandører Craft og Select kunne tilby Jardar et bredt produktsortiment innen tekstil og utstyr med høy kvalitet. KlubbProfil AS har avtaler med et mangfold av leverandør og vil med det kunne tilby et fullsortiment utover det våre hovedleverandører tilbyr.

KlubbProfil AS leverer tekstiler og utstyr til idretter som Fotball, håndball, volleyball, friidrett, basket, bekledning til ski/sykkel og profilerings tøy til klubber og bedrifter.

 

Vi kan tilby:

  •        Rask levering
  •        God service
  •        Varer av høy kvalitet
  •        Eget trykkeri
  •        Personlig møter med prøving av utstyr og klubbkolleksjoner 
  •        Klubbkvelder og andre aktiviteter
  •        Nettbutikk med egen klubbshop
  •        Fleksibilitet ved tilgjengelighet og åpningstider
 
 

Vi sikrer deg tilpasset og personifisert treningstøy og lagdrakter

KlubbProfil leverer personifiserte drakter og treningstøy med tall og trykk. Handler du gjennom oss vil du være garantert kvalitet, da vi har vårt eget trykkeri og skjæreplotter for å produsere enkle logoer, tall og bokstaver. Slik kan vi produsere og montere alt av klubblogoer, sponsorer, navn på spillerne og initialer i de fleste farger og former. Har man spesielle behov utover dette benytter vi oss av partnere slik at vi imøtekommer de aller fleste forespørsler.

 

Hvorfor velge KlubbProfil som samarbeidspartner?

KlubbProfil samarbeider med velrennomerte leverandører som vi kan stole på, kvalitetsprodukter som vi verdsetter høyt. Vi er en god sparringspartner for rådføring av utstyr og bekledning med vår erfaring med klubbarbeid, behovet og hvilke krav klubbene stiller. Vi er en fleksibel leverandør som tilpasser oss kundenes behov og har alltid våre kunder i fokus med rask leveranse og god kundeservice via vårt eget trykkeri.

 

Vårt motto er: «VI ER IKKE FORNØYDE FØR MEDLEMMER OG KLUBB ER FORNØYDE»