Sportsbind

PROFCARE sportsbind dekker de aller fleste idrettsutøveres behov både på elite- og mosjonsnivå.

Elastikk-serien med basisbind er til støtte av lette skader, og den brede Neopren-serien forebygger skader gjennom riktig mengde varme og støtte, og lindrer samtidig smerten ved allerede oppståtte skader.

Våre neoprenbind er laget med en enkel og funksjonell design i suveren kvalitet. Den spesialkonstruerte formen tilpasser seg kroppsformen umiddelbart, og serien omfatter produkter til hele kroppen, inkludert ankel, legg, kne, lår, lyske, albue og skulder. Neoprenbind benyttes av en lang rekke håndballspillere og klubber på høyeste internasjonale nivå.

En innovativ serie av bind og klær med kinesiologisk effekt og kompresjon er også utviklet og lagt i denne kategorien. Mange spillere i håndballverden bruker allerede PROFCARE kompresjonsbind, og en rekke andre profesjonelle idrettsutøvere innen badminton, basketball og golf ser også fordelene ved denne innovasjonen.

Sportsmannens kropp krever pleie og oppmerksomhet. Her kommer vår lange liste over forskjellige sportspleieprodukter i spill. Med kjøleprodukter, kremer og en rekke tape typer tilbyr vi alle slags restitusjon etter trening og forberedelse til neste kamp.